+355 44 520 478 info@mogo.al

E Hënë - E Premte: 08:30-17:00

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

Qendra e thirrjeve do të punoj

deri ne ora 19:00 çdo ditë pune!

Service centers

Financim për blerje makine

  • Makina të cdo viti prodhimi
  • Deri në 1.200.000 Lekë
  • />Vetëm me kartën e identitetit
  • Deri në 7 vjet
  • Vendos numrin e telefonit tek aplikimi
  • Makina të cdo viti prodhimi
  • Deri në 1.200.000 Lekë
  • Vetëm me kartën e identitetit
  • Deri në 7 vjet
  • Vendos numrin e telefonit tek aplikimi
Why us image

Përse të zgjedhim MOGO?


✔ Më shumë se 100,000 klient të kënaqur në mbarë botën

✔ Ju zgjidhni vetë këstin mujor që ju përshtatet

✔ Transparencë e plotë për tarifat dhe komisionet

✔ Proces nëpërmjet telefonit

✔ Ardhja në degë vetëm një herë për firmosjen e kontratës

✔ Kompani ndërkombëtare e licensuar nga EU
 

Cili nga produktet e Mogo-s ju përshtatet më së shumti?

Financim për blerje makine

Je dashuruar me një makinë por nuk i ke të gjitha paratë për ta blerë? Me Mogo Albania mund të marrësh cdo makinë që do, pavarësisht vitit tv prodhimit, dhe ta kesh TANI! Zgjidhe vetë këstin, dhe Mogo ju jep kohën për të paguar deri në 84 muaj! Thjeshtë, shpejtë dhe me një kartë identitieti.

Financim me garanci makinën

Zbulo sa para mund të marrësh nga makina jote! Në Mogo merr deri në 1.200.000 Lekë të reja! Apliko tani dhe merr përgjigje për 15 minuta vetem nepermjet telefonit. Thjeshtë, shpejtë dhe vetëm më nje kartë identitieti. !